Бережіть судини. Глаукома

Щоб вилікувати це тяжке захворювання, яке призводить до повної втрати зору, слід передовсім звернути увагу на судини.

Глаукома починається зі склерозу судин головного мозку і загалом склерозу судин у людини. Внаслідок склерозу судин, порушення кров’яного тиску порушується внутрішньоочний тиск. І якщо окремо лікують око, тобто глаукому, то вилікувати її нереально. Офіційна медицина каже: якщо у людини глаукома, то перспектива – втрата зору. Народна медицина береться лікувати хворобу. Тому що вона починає лікувати з причини захворювання. А причиною є, склероз судин, порушення кров’яного тиску. Іноді глаукома настає внаслідок удару, травми, як наслідок захворювання нервової системи, захворювання печінки, нирок, шлунка, цукрового діабету.

Наприклад, печінка погано працює – виникає відкладення холестерину. Навіть неправильне харчування, неправильний спосіб життя теж можуть призвести до такого стану.

Полегшать стан хворого компреси з трав. Робити їх нескладно.

Компреси з трав

  • Півсклянки подрібненої кропиви молодої (мабуть, ви встигли навесні заготовити лікувальні рослини, якщо ні, то нині широкий вибір лікувальний трав є в аптеках) та чайну ложку подрібненого листя конвалії залити столовою ложкою окропу. Якщо це зробити звечора, то до ранку сировина розбухне. Тоді треба додати до неї чайну ложку соди харчової, розмішати. Класти на очі як компреси один раз на день.

Такі компреси нормалізують тиск у оці, поліпшують живлення ока, допомагають лікувати глаукому. компреси повинні мати кімнатну температуру. Теплі – лише зашкодять.

Варто знати, що крім того, слід лікувати сітківку ока, судини ока. Та перш ніж почати лікування, треба точно визначити діагноз. Це глаукома, катаракта, дегенерація сітківки чи просто конк’юктивіт.

Звертайтеся до Центру Сімейної Медицини в м. Кам’янець-Подільському за адресою: вул. Драгоманова, 14а, для індивідуальної програми з профілактики та лікування згідно з діагнозом вашого здоров’я. Наші спеціалізовані лікарі готові надати якісні медичні послуги та надійні поради.